F1 - A MANOR KIHAGYJA A SPANYOL NAGYDÍJ UTÁNI TESZTET

roberto_merhi_spanish_f1_grand_prix_practice_roxw8v4d-jxl.jpg

A Manor Marussia nem vesz majd részt az első évközi teszten, melyet Barcelonában rendeznek majd a Spanyol nagydíj után.

Az újonnan feltámasztott istálló sportigazgatója, Greame Lowdon szerint semmi profit nem származna belőle, ha részt vennének a teszten. Ilyen hivatalos évközi tesztet mindössze kétszer, először itt Spanyolországban, aztán az Osztrák nagydíj után a Red Bull ringen rendeznek csak. Lowdon azzal magyarázza távolmaradásukat, hogy nincs új fejlesztésük, amit tesztelhetnének, a jelenleg futó tavalyi autót meg már kellőképpen ismerik: "Nincs mit tesztelnünk, így nem lenne sok értelme itt maradnunk, ennél hasznosabb dolgokra is költhetjük a pénzünket." 

Pletykák szerint több fiatal (köztük egy GP2-ben versenyző) pilóta is jókora összeget ajánlott a tesztlehetőségért, de Lowdon elmondta, igaz, hogy a pénz jól jönne, de az autók üzemeltetése sem olcsó, így a legjobb, amit tehetnek, az az, ha egyáltalán nem vesznek részt a kétnapos teszten. 

Fotó: Zimbio.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787444860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása