WEC - PORSCHE-TAROLÁS AZ IDŐMÉRŐN BELGIUMBAN!

11014974_906029989453456_7773727859793711311_n.jpg

Elképesztő kvalifikációt tudhat maga mögött a Porsche LMP1-es alakulata, miután a három autójuk kibérelte az első három helyet a rajtrácson. 

Alázott a Porsche az Endurance Világbajnokság (WEC) belgiumi időmérőjén, Spa-Francorchampsban - a német gyártó LMP1-es versenyautói magukévá tették az első három rajtkockát a holnapi hatórás futamra. A szombati futamra a pole pozíciót a #17-es egység szerezte meg, Mark Webberrel, Timo Bernharddal és Brendon Hartleyval a volánnál. A második rajtkockát a #19-es egység kaparintotta meg a Nico Hülkenberg - Nick Tandy - Earl Bamber trióval. A harmadik rajtpozíciót a #18-as Porsche szerezte meg a Romain Dumas - Neel Jani - Marc Lieb felállással. A Porschékat a #7-es és a #8-as Audi, az #1-es és #2-es Toyota, a #9-es Audi és a #4-es rajtszámmal ellátott BYKOLLES-autó követte.

Az LMP2-es osztályban a G-Drive Racing #26-os egysége volt az etalon Rusinovval, Canallal és Birddel. A GTE Pro kategóriában a #99-es Aston Martin jeleskedett Alex MacDowall-lel, Fernando Reessel és Richie Stanawayyel. Az amatőrök között Lana - Lamy - Lauda vezette #98-as Aston Martin bizonyultnak a legjobbnak.

A hatórás belgiumi megmérettetés holnap 14:30-kor rajtol el Spa-Francorchampsban.

Fotó: FIA WEC

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkold a Facebook-oldalunkat a képre kattintva!
facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr77420758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása