F1 - VISSZATÉRHET VALENCIA?

European F1 Grand Prix - Qualifying

Ázsiai befektetőknek hála hamarosan újra a Forma-1-es versenynaptárban szerepelhet a valenciai pálya a legfrissebb hírek szerint.

Valencia visszatérhet a versenynaptárba szingapúri befektetőknek köszönhetően. A versenypálya 2008 és 2012 között adott otthont az Európa Nagydíjnak, de anyagi gondok miatt nem tudtak további versenyeket rendezni a kikötői versenypályán. Habár egy időben volt szó arról, hogy Barcelonával felváltva rendezhetnék meg a futamokat, akárcsak a Nürburgring és a Hockenheimring tette azt a Német Nagydíjat illetően, de ez végül nem valósult meg. A mostani beruházásoknak köszönhetően teljesen meg fog újulni a pálya, új és több korszerű létesítményt is létre fognak hozni. A rendezők nem titkolt céljai közé tartozik az is, hogy egyszer Formula-E futamot is tarthassanak majd Valenciában.

Fotó: Zimbio.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707396354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása