WTCC - BORKOVIC MÉGIS OTT LESZ A HUNGARORINGEN?

Újabb fordulatot vett a Túraautó Világbajnokságban Dusan Borkovic ügye. A szerb korrigálta nyilatkozatát, és elmondta, hogy ott lesz a Hungaroringen. A WTCC Blog már arra asszociál, hogy a 207 centiméteres pilóta visszatér előző csapatához, a Camposhoz.

Tegnap érkezett meg a hivatalos bejelentés, hogy a Proteam Racing és Dusan Borkovic útjai szétváltak. Ám úgy néz ki, hogy a szerb óriási mégsem szakad el a WTCC-től, mint ahogyan azt tegnap hallhattuk több forrásból. Ennek értelmében a szerb PR csapata csütörtök reggel javította nyilatkozatát, melynek az a lényege, hogy a szerb nem adja fel, itt lesz a hungaroringi fordulón, de részleteket csak a pénteki sajtótájékoztató alkalmával fog nyilvánosságra hozni. (Érdekesség, hogy a Facebook-posztot később törölték, valószínűleg ezt Borkovic sajtósai tanácsolták.)

A szerb pilótának sok lehetősége nincs, mivel a faképnél hagyott Honda Civicen kívül még két szabad Chevrolet Cruze van szabadon, egyik a Campos Racing, másik az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport üzemeltetésében. A 207 centiméter magas Borkovic valószínűleg vissza fog térni a Campos Racinghez, azonban kérdéses, hogy lesz-e lehetősége vezetni a jövő hét keddi teszten a Nordschleifén. Továbbá az is kérdés, hogy mi lesz a Proteam Hondájával, mivel állítólag a télen volt rá bőven jelentkező.

Fotó: Dusan Borkovic / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr687391418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása