WSR - A ZETA CORSE KIHAGYJA A SZEZONNYITÓT

A WSR 3.5-ös géposztályának nyitóversenyét a hétvégén rendezik meg Aragóniában, ám a mezőny némileg csonka lesz, miután a Zeta Corse anyagi problémák miatt nem lesz ott az idei első versenyen.

A Zeta Corse kihagyja a World Series by Renault hétvégi szezonnyitó futamát, mivel a csapat pénzügyi gondokkal küzd és nem talált két olyan versenyzőt, akik kellő szponzori háttérrel rendelkeznek, pedig a tavalyi szezonban a csapat több futamgyőzelmet is szerzett Roberto Mehivel, aki idén már a Forma-1-ben versenyzik. A csapat a 2015-ös szezonra korábban két pilótát is bejelentett, Facu Regaliát és Johnny Cecotto Jr.-t, de végül egyik pilótával sem sikerült megkötni a szerződést. Időközben az is kiderült, Regalia idén a Comtec csapatát fogja erősíteni. A Zeta Corse reméli, hogy a következő futamon május 24-én Monacóban már rajthoz állhat.

Fotó: Autonewsinfo

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr457389728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása