WTCC - VESZÉLYBEN BORKOVIC IDEI SZEZONJA?

Ülésproblémák tehetnek keresztbe Dusan Borkovic idei szezonjának.

Dusan Borkovic biztonsági okokból kihagyta az év legveszélyesebb futamát, Marrakecht. Borkovic több tényező miatt határozta el magát a nehéz döntés mellett, az egyik legnagyobb problémája az autóval van. A 207 cm-es pilótának nincs elég helye az autóban, a kormány és ülés közötti távolság túl kicsi. Csapata egyelőre csekély mértékben javított a helyzeten, valamint Borkovic úgy érzi, nem kapta meg a szükséges fejlesztéseket. A harmadik tényező pedig édesapja váratlan halála volt. A szerb pilóta hozzá nagyon közel álló édesapját gyászolja, szörnyű lelki állapota miatt is döntött így. A verseny előtt nem sokkal adta ki közleményét a versenyző.

Nem sokkal ezelőtt pedig menedzsere osztott meg némi információt, melyből arra lehet következtetni, Borkovic egész szezonbeli versenyzése is kérdéses.

Fotó: FIA WTCC

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr977384242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása