SBK - REA DUPLÁZOTT ASSENBEN, VAN DER MARK ISMÉT DOBOGÓS
SBK 2015 Holland Nagydíj, 2. futam

Jonathan Rea az első után a második futamon is az első helyen szelte a kockás zászlót a Superbike Holland Nagydíján. A hazai hős, Michael van der Mark ismét egy harmadik hellyel örvendeztette meg a szurkolóit.

Jonathan Rea nyerte meg a második futamot is. Akik a délelőtt folyamán látták az első futamot, azoknak déjà vu érzésük lehetett, mivel az első futamon is ugyan ebben a sorrendben ért célba az első három helyezett. Az előző futamhoz képest most Sykes jobban elkapta a rajtot, és meg tudta tartani első helyét, de mögötte szorosan csapattársa Rea motorozott. Majd jött Davies és megelőzte Reat, de a brit már 1 körrel később vissza is előzte honfitársát. Davies és Van der Mark között alakult ki hatalmas csata, kerekeik össze is értek, de szerencsére semmi sem történt. Jonathan Rea közben át vette a vezetést, a második ekkor Davies volt. Sykes pedig az előző futamhoz hasonló visszaesett az ötödik helyre. Van der Mark és Haslam csatázott a harmadik pozícióért, melyből a holland került ki győztesen. Eközben Tóth Imre megint búcsúzni kényszerült valószínűleg műszaki gondok miatt. Haslam időközben visszaelőzte Van der Markot, és a harmadik helyen motorozott. Az utolsó pillanatban Van der Mark megelőzte Haslamet, így ő állhatott fel a dobogó legalsó fokára, akárcsak az első futamon a hazai közönség nagy örömére. Rea nyert, Davies lett a második, Van der Mark pedig a harmadik. A TOP10-et ismét Camier zárta. Rizmayer Gábor 18. lett. A következő futamot Imolában május 10-én rendezik meg.

A második futam végeredménye ezen a linken megtekinthető.
Fotó: WorldSBK.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197380690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása