MOTOGP - MARQUEZ A LEGJOBB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT
MotoGP 2015 Argentin Nagydíj, 3-4. szabadedzés

Azok után, hogy tegnap Aleix Espargaro és a Suzuki uralta a pénteki edzéseket, az időmérő előtt, a 3-4. edzésen Marc Marquez visszavette a vezetést. Ami viszont mindenképp jó hírnek tűnik, hogy a különbségek nagyon kicsik az élmezőnyben.

A harmadik szabadedzés alapvetően nem volt túl eseménydús, miután az előző nap legjobb idejeit csak nagyon sokára sikerült megjavítaniuk, ami köszönhető annak is, hogy délelőtt volt, valamint a végére rakták csak föl a lágyabb keverékeket. De aztán az utolsó 5 percben komoly csata zajlott azért, hogy az első tízbe kerüljenek a pilóták, és ne kelljen részt venni a Q1-ben.

Marquez nyitotta a sort egy erős köridővel, majd Crutchlow - ők ketten tudták megjavítani Espargaro pénteki idejét. A suzukis nem tudott javítani, de ez is elég volt neki az összesített 3. helyhez, mögötte a két gyári Ducati, Iannone és Dovizioso sorrendben, majd a gyári Yamahák Lorenzo és Rossi sorrendben következtek. Rajtuk kívül Petrucci, Vinales és Redding jutottak még be, meglepetésre a két Tech 3 Yamaha, Espargaro és Smith nem.

Az idők szorosak voltak délelőtt és délután egyaránt, ez bizakodásra adhat okot akár izgalmas kvalifikációra, akár izgalmas versenyre is. Ugyan mind a két edzést Marquez nyerte, de jóval kisebb különbséggel, mint Austinban. Közel vannak hozzá a Ducatik és a Yamahák is, valamint a Suzukik sincsenek annyira lemaradva, mint korábban. Persze ettől függetlenül a futamon az erősorrend nagyjából hasonló lehet ahhoz, ami az elmúlt két futamon volt, vagyis a gyári Honda (igaz náluk Pedrosa hiányában csak egy versenyző), gyári Yamaha és gyári Ducati versenyzői, de érdekesnek ígérkezik.

A harmadik szabadedzés teljes végeredménye itt, a negyediké pedig ezen a linken érhető el.

Horváth Ádám (ClassF1)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr637378888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása