MOTOGP - ESPARGARO MARADT AZ ÉLEN
MotoGP 2015 Argentin Nagydíj, 2. szabadedzés

Aleix Espargaro nyerte a 2.szabadedzést is Argentínában, ráadásul nem is előnnyel: több, mint fél másodpercet adott a második helyezettnek, igaz, hogy a leggyorsabb körét lágy keverékű abroncsokon futotta.

A pálya főleg délelőtt rettenetesen poros volt, Valentino Rossi szerint ez (is) volt az oka a furcsa végeredménynek. A helyzet délutánra javult, de az edzést így sem tudták teljesen kihasználni, mert menet közben egy rövid időre esőre figyelmeztető zászlókat lengettek, ám végül szerencsére nem lett belőle eső, csak egy rövid szünet a pilótáknak. A köridők viszont sokáig nem javultak, ismét csak az utolsó 8-10 percben kezdték el szórni a komolyabb köridőket.

Marc Marquez ragadta magához a vezetést, ám az edzés végére Aleix Espargaro és Andrea Iannone is föltette a lágyabb hátsó gumit, ennek következtében első két helyre behozták motorjaikat, Marqueznek így be kellett érnie a harmadik hellyel, mögötte Crutchlow és Dovizioso zárt. A gyári Yamahák ezen az edzésen sem mentek nagyot, Jorge Lorenzo a 6., Valentino Rossi, "The Doctor" pedig csak a 9. helyen végzett.

A második szabadedzés végeredménye ezen a linken elérhető.

Fotó: MotoGP.com, P1Race.hu 

Horváth Ádám (ClassF1)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr627376940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása