MOTOGP - ALEIX ESPARGARO NYERTE AZ ELSŐ EDZÉST
MotoGP 2015 Argentin Nagydíj, 1. szabadedzés

Aleix Espargaro nyerte az első szabadedzést, de a végeredményeket és az előző futamok figyelembe véve nem lehet komolyan venni ennek az edzésnek az eredményeit. Inkább bemelegítésnek foghatjuk fel.

Szeles, felhős idő fogadta a mezőnyt Argentínában, Termas de Rio Hondo-ban. A körülmények nem a legjobbak voltak és a Bridgestone új extra kemény keverék tesztelésére sem most volt a legjobb idő - ennek ellenére többen mentek vele, hiszen a futamon még jól jöhet.

Maga az edzés nem volt különösen akciódús, Iannone lángra kapó Ducatija és Melandri bukása ellenére sem, de nagyon szürreálisak voltak a köridők, ami aztán az utolsó 10 percben fokozódott. Vinales vezetett sokáig, majd a csapattárs, Espargaro futott egy első helyet érő időt, amit aztán nem tudtak megjavítani. Mögé a három Ducati zárkózott föl, Iannone - Dovizioso - Hernandez sorrendben. A világbajnoki címvédő Marc Marquez csak a 10. (csapattársa Dani Pedrosa távollétében továbbra is Hiroshi Aoyama), Valentino Rossi 14., Jorge Lorenzo pedig csak a 20 .helyen zárt, de vannak még további érdekes nevek érdekes helyen. Olyan, mintha sorsolták volna ezt a sorrendet - pedig mindenki ment a pályán. A második szabadedzés 19:05-kor veszi kezdetét.

Az első szabadedzés teljes végeredménye ezen a linken érhető el.

Fotó: P1Race.hu

Horváth Ádám (ClassF1)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr397376366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása