DTM - A CÍMVÉDŐ NYERTE A TEGNAPI TESZTNAPOT
DTM 2015 Oschersleben-teszt, 1. nap

A 2014-es DTM-bajnok, Marco Wittmann zárta az élen az idei szezon oschersleben-i tesztjének első napját a BMW-vel.

A szezon előtti utolsó tesztjét teljesíti a DTM mezőnye Oscherslebenben. Minden márka 4-4 autója vehetett részt egy nap a teszten, így mindössze csak 12 autó körözött a pályán. A tegnapi, első tesztnapot a világbajnoki címvédő Marco Wittmann nyerte meg a BMW-vel. Második helyen a mercedeses Robert Wickens végzett, majd a három bmw-s pilóta következett: Timo Glock, Antonio Felix Da Costa, Tom Blomqvist sorrendben. Az Audik nem teljesítettek túl jól, a legjobb közülük Nico Müller lett, de ő is csak a nyolcadik helyen végzett. Az utolsó, tizenkettedik helyen is egy audis pilóta, Edoardo Mortara zárta a napot. A tesztelés ma, holnap és pénteken is folytatódik. A 2015-ös szezon pedig május első hétvégéjén veszi kezdetét.

dtm_test_2015-04-14_oschersleben.png
Fotó: Marco Wittmann
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr427371066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása