F1 - JULES BIANCHI TOVÁBBRA IS KÓMÁBAN

Jules Bianchi édesapja, Philippe Bianchi megszólalt - elmondása szerint sajnálatos módon továbbra is kómában van a 25 éves francia pilóta, aki a tavalyi Japán Nagydíjon szenvedett borzalmas balesetet.

Újabb megható nyilatkozat Jules Bianchi édesapjától. A francia pilóta hat hónappal ezelőtt, 2014. október 5-én, a Japán Nagydíjon szenvedett súlyos balesetet. Most édesapja részben jó részben rossz hírekkel szolgált fia állapotáról. Philippe Bianchi elmondta, Jules a baleset óta komában van, ami szörnyű, viszont továbbra is küzd, valamint egy jó hír: a belső szervei nem álltak le és megfelelően működnek, akár egy egészséges emberé. Így anno az átszállítása Japánból a vártnál hamarabb meg is történt, a tragédia után hét héttel már francia kórházban ápolták a versenyzőt és azóta is ott tartózkodik. Némi javulásra utaló jelet is ad az, hogy Bianchi egyre "aktívabban" viselkedik. Olykor megszorítja hozzátartozói kezét és mozog is. Azt nem tudni, hogy csak reflex, vagy tudatos dolog. A család a nap 24 órájában Bianchi mellett van, valamint Philippe Bianchi újra köszönetet mondott a rajongóknak, akik továbbra is hisznek fia felépülésében és a család mellett vannak ebben a nehéz időszakban is.

Fotó: Fox Sports, Autosport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr77360504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása