F1 - VERSTAPPEN SZÜLEI A MÉDIÁN KERESZTÜL VITATKOZNAK EGYMÁSSAL

F1 Grand Prix of China - Qualifying

A médián keresztül komoly összetűzés alakult Max Verstappen szülei között. Míg édesanyja azt állítja, hogy a Toro Rosso tehetséges tinipilótája belga, addig édesapja, az egykori Forma-1-es pilóta, Jos Verstappen kettős állampolgárnak mondja a fiát.

Továbbra is folytatódik a vita a Verstappen-szülők között fiúk állampolgárságát illetően. Max édesanyja úgy gondolja, az ifjabbik Verstappen nem holland, hanem belga, hiszen Belgiumban látta meg a napvilágot is, noha jelen pillanatban holland versenyzői engedéllyel versenyzik. Édesapja, Jos szerint viszont fia kettős állampolgár. Max Verstappenek idén szeptemberben kell eldöntenie, hogy a holland vagy a belga állampolgárságot választja, mikor is betölti 18. életévét. Jos Verstappen szerint fia egyértelműen a holland állampolgárságot fogja választani.

Fotó: Zimbio.com
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr967358172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása