MOTOGP - DOVIZIOSO AZ ÉLEN AZ ELSŐ EDZÉSEN AUSTINBAN!
MotoGP 2015 Amerikai Nagydíj, 1. szabadedzés

Közvetlen hivatkozás a képhezAndrea Dovizioso nyitott az élen a Ducatival Texasban az esős első szabadedzésen, megelőzve a címvédő Marc Marquezt és Scott Reddinget.

A MotoGP 2015-ös szezonjának második fordulójához érkezett Austinban. Heves esőzések fogadták a mezőny tagjait Austinban, ahol nem elég, hogy az eső nehezítette a pilóták életét, még egy megrémült kóbor kutya is szaladgált a pályán, ami miatt rövid időre meg is szakították piros zászlóval az edzést. Az első helyért Reeding Marquez és Dovizioso trió között zajlott egy nagyobb csata. Végül meglepetésre nem a címvédő Marquez, hanem a ducatis Dovizioso került ki győztesen, míg Marquez a második lett, Reeding pedig a harmadik pozícióban zárta az edzést. Valentino Rossi lett a negyedik, a TOP10-et meglepetésre az egész edzés során remekül teljesítő Yonny Hernandez zárta.

motogp_2015_texas_fp1.png

Fotó: MotoGP
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817357192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása