F1 - ALONSO: A MCLAREN AZ UTOLSÓ CSAPATOM!

Közvetlen hivatkozás a képhez

Fernando Alonso elárulta, hogy Forma-1-es pályafutásának az utolsó csapata a jelenlegi, azaz a McLaren-Honda.

Fernando Alonso kijelentette a McLaren-Honda lesz pályafutása utolsó csapata. A spanyol kétszeres világbajnokot egyre jobban foglalkoztatja a visszavonulás gondolata, hiszen lassan elérkezik már abba a korba, mikor itt lesz az ideje abba hagyni, habár még legalább két-három évig a Száguldó Cirkusz mezőnyének tagja  szeretne lenni.

A Forma-1 utáni terveiről is beszélt Kínában, miszerint más szerepben nem láthatjuk majd a Forma-1-ben. Alonso Forma-1-es pályafutását még a Minardi színeiben kezdte meg 2001-ben. Azóta számtalan csapatnál versenyzett és nem mellesleg kétszer is megnyerte a világbajnokságot 2005 és 2006-ban a Renaultval. Ezek után a McLarenhez igazolt egy rövid időre, majd visszatért csapatához, mellyel a világbajnoki címét szerezte korábban. Utána Alonso a Ferrarihoz igazolt, de ezzel az istállóval sem sikerült megszereznie harmadik világbajnoki címét. Új kihívásokban reménykedve idén a McLaren-Honda csapatához csatlakozott, ahol valószínűleg a csapat jelenlegi helyzetét tekintve nem fogja megnyerni a világbajnokságot idén.

Alonso elmondta, a pályafutását egy McLaren-Honda gokartutánzattal kezdte, most pedig egy igazi McLaren-Hondával fejezné be. De nem kell aggódniuk a spanyol rajongóinak, kedvencüket még jó pár évig láthatják majd körözni a pályán.

Fotó: Formula1.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87354282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása