WEC - WEBBER SZERINT NEM LESZ KÖNNYŰ DOLGA A NISSANNAK LE MANS-BAN

Az ex-Forma-1-es pilóta Mark Webber, aki tavaly nyergelt át a WEC-be, úgy gondolja, hogy a Nissannak nem lesz könnyű dolga Le Mans-ban.

Az ex-Forma-1-es pilóta Mark Webber idén második szezonjára készül a WEC-ben a Porschéval. Az ausztrál pilóta elmondta véleményét a Nissan WEC-es projektéről. Úgy gondolja, nem meglepő, hogy a csapat majd csak június közepén, Le Mans-ban fog tudni debütálni. Papíron könnyű valamit megtervezni, de azt a valóságban hibátlanra megépíteni sokkal nehezebb, fejtette ki részletesebben véleményét Webber. A Nissan nem egy hétköznapi versenyautót tervezett. Az autó orrmotoros, elsőkerék-meghajtású, a fejlesztések sem voltak zökkenőmentesek, sőt elsőre még a törésteszteken sem sikerült átmenniük. Webber lezárásként még hozzátette, idén nem kell félni a Nissantól, hiszen nem valószínű, hogy fel tudja venni a versenyt akár a Porscheval, az Audival vagy akár a Toyotával, de 2016-tól komoly ellenfelek lehetnek. A 2015-ös WEC szezon a hétvégén Silverstoneban veszi kezdetét.

Fotó: Le Mans 24h
Csáti Anna
Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817348436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása