F1 - 125 LÓERŐ A MCLAREN-HONDA HÁTRÁNYA

Fernando Alonso - F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

A Honda folyamatosan fejleszti a Forma-1-es erőforrást, de ennek ellenére brutális a japánok hátránya a lóerőkben a vetélytársaikhoz képest.

A német AMuS szerint a Honda motorja Melbourne óta 25 lóerővel többet ad le, azonban még így is 125 lóerő hátrányban van a McLaren-Honda a riválisokkal szemben.

A japán erőforrás gyártói egy teljesen más szempontból építette meg az erőforrást, és valóban összetettebb és bonyolultabb az egység, mint a Ferrari, a Mercedes és a Renault esetében, ám ez még később a hasznukra válhat.

Közben a wokingi gárda elkezdte az autóját is felruházni a fejlesztésekkel aerodinamikai téren, hiába erős a karosszéria, de nem szabad szem elől veszíteni a többieket, ennek érdekében az MP4-30-as új orrkúpot, S-csatornát, és egy áttervezett oldaldobozt fog kapni. Azonban ezeket a frissítéseket nagyon nehéz kipróbálni, mivel a motor 125 lóerős hátrányban van.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr217347480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása