F1 - HEMBERY BRUTÁLIS VÁLTOZÁSOKAT VEZETNE BE A FORMA-1-BEN

Paul Hembery teljesen átalakítaná a Forma-1-et a jobb show érdekében.

Paul Hembery, a Pirelli Motorsport igazgatója radikális változásokat vezetne be a Forma-1 megújulása érdekében. Folyamatos tárgyalások vannak a csapatok között, hogyan lehetne megváltoztatni a Forma-1-et.

Szóba került a nehezebben vezethető autók, valamint az erősebb motorok bevezetése is 2017-től. Így a versenyzők valós teljesítményéről kaphatnánk képet, és nem feltétlenül a legjobb autóval rendelkező pilóta nyerné meg az összes futamot. A brit szakember szerint a sportágat közelebb kéne hozni a rajongókhoz is, ennek egyik lépcsőfoka volt, az idei évtől bevezetett állandó sisakfestésre vonatkozó szabály is. Sőt Hembery szerint péntek este is kéne egy időmérő edzést tartani, melynek futamát szombaton tartanák meg. Így egy versenyhétvége alatt két futamot is rendeznének.

Bernie Ecclestone szerint is meg kell újulnia a Száguldó Cirkusznak, ezt a változást a dupla pontokban és fordított rajtrácsban képzeli el.

Fotó: Formula1.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr657345754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása