F1 - A MCLAREN-HONDA NAGY FEJLŐDÉSRE SZÁMÍT

A McLaren új motorszoftver-frissítéssel vág neki Sanghajnak, az időmérőn Q2-es szereplésben reménykedik a csapat.

Nem szabad leírni a McLaren-Hondát, hangsúlyozza továbbra is a csapat. Sanghajba új szoftveres frissítéssel érkezik meg a Honda-motor, mely a csapatfőnök Eric Boullier szerint eredményes lesz. Emiatt nem kell aggódniuk majd, hogy a két pilótájuk, Jenson Button és Fernando Alonso be tud-e majd kerülni az időmérő edzés Q2-es szakaszába. Ez egy hosszú távú együttműködés lesz a két fél között, így ennek gyümölcsét majd csak idővel lehet le aratni. Az MP4-30 folyamatosan fejlődik, ennek az apró fejlődésnek lehettünk szemtanúi az Ausztrál és Maláj Nagydíj között is. Kíváncsian várjuk a McLaren-Honda újabb előrelépését Kínában.

Fotó: McLaren

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr587345676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása