F1 - SUSIE WOLFF VÉLEMÉNYEZTE ECCLESTONE LEGÚJABB ÖTLETÉT

Susie Wolff nem váratott sokáig azzal, hogy véleményezze a FOM elnökének, Bernie Ecclestonenak a legújabb koncepcióját.

A hét elején vadonatúj ötlettel állt elő Bernie Ecclestone, a FOM elnöke, hogy a női pilóták számára egy külön Forma-1-et kéne létrehozni.

Az ötlet értelmében lehetett számítani arra, hogy a hölgy autóversenyzők is reagálnak a 84 éves Ecclestone szavaira. Elsőként a Williams Martini Racing tesztversenyzője, Susie Wolff szólalt meg az üggyel kapcsolatosan. A Mercedes egyik csapatfőnökének a felesége úgy véli, hogy azonnal esélyes lenne a bajnoki címre egy ilyen női szériában, azonban ő inkább az eredeti Száguldó Cirkusz felé folytatná tovább az irányt. A 32 éves pilótahölgy nyilatkozatában hangoztatta, hogy hidegen hagyná egy ilyen futam megnyerése, mondván, hogy az lenne a legnagyobb nyeremény, hogy egy futam folyamán csak azt nézik, hogy hölgy-e az illető, továbbá teljes a rajtrács, ezzel utalva arra, hogy milyen kevés a versenyképes versenyzőnő a világon.

Fotó: grandprix247

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr597328038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása