F1 - A MANORT A FORCE INDIA IS KRITIZÁLTA

A Manor F1 Teamet ezúttal a Force India illette kritikával.

Az elmúlt napokban Bernie Ecclestone szállt rá a Manorra, most a pedig a Force India szólt be a sereghajtónak. Az indiai-brit csapat nem nézi jó szemmel, hogy a Marussia maradványaiból feltámadó Manor csak egy autóval tudott rajthoz állni a Maláj Nagydíjon, ráadásul a hétvége korábbi szakaszában sem volt pályán egyszerre a két autó.

A Force India helyettes-csapatvezetője, Bob Fernley úgy ítéli meg, hogy a sereghajtó szándékosan áll így hozzá a sportághoz, és ez szerintem nem helyes. Fernley azt mondta, hogy nem lepődött meg, és igazából nem akarja hosszan véleményezni a helyzetet, mondván a sportág felettesei ezt megteszik. A Force India szakembere mindemellett feltételezi, hogy szánt szándékkal ment ki úgy Melbournebe a sereghajtó, hogy pályára se gurul, mindemellett úgy hiszi, hogy még az üzemanyag sem lett volna elegendő számukra.

Azzal gyanúsítja a Manor Fernley, hogy a csapat azt is kitervelte, hogy Sepangban egyszerre csak egy autó lesz a pályán. Ám nem akar ítélkezni afelett, hogy ezt a kis csapat milyen céllal csinálta, mivel úgy gondolja, hogy az FIA és a FOM ezt majd megteszi. Azzal folytatta gondolatát, hogy a Manorra bízza azt, hogy milyen stratégiával vágnak neki a versenyhétvégékkel.

A Force India helyettes-csapatfőnöke pedig azzal zárta gondolatait, hogy ez a taktika a Manorról alkotott képet rontja, és hogy ne romoljon tovább Kínában, akkor ott már mindkét géppel ki kell menniük a versenypályára.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr127324430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása