F1 - 2,6 MILLIÓ EURÓT BUKOTT A MANOR A MELBOURNE-I VISSZALÉPÉS MIATT

Sokba került a Manor F1 Teamnek az Ausztrál Nagydíj kényszerkihagyása...

Újabb akadállyal kell szembenéznie a Manor F1 Teamnek, Malajziában muszáj lesz Roberto Merhinek és Will Stevensnek pályára vinniük az autót, ha nem akarják a csapat anyagi helyzetét tovább rontani.
A Manornak drága volt az Ausztrál Nagydíj. A sereghajtó csapat épphogy elkészült a szezonnyitóra az autójával, de pályára nem tudtak gurulni. Ezért Bernie Ecclestone megmondta nekik fizetniük kell és ez minden egyes nagydíjnál így fog történni, ha nem tudnak pályára gurulni, jelezve ezzel is, hogy a Forma-1 nem játék. A csapatnak kb. 2.6 millió eurót kell kifizetnie. Ezzel a többi csapat jár majd jól, a pénz az év végén közöttük kerül majd elosztásra.

Fotó: Autosport.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197307478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása