F1 - SZÁJKARATE A RED BULL ÉS A RENAULT KÖZÖTT

A Red Bull és a Renault emberei folyamatosan marják egymást a sajtón keresztül.

A Red Bull és a Renault harcától hangos a sajtó. Folyamatosan nyilvánosan támadja egymást a Renault és a Red Bull. A Red Bull Racing a siralmas szezonnyitó után nyíltan kezdte el támadni motorbeszállítóját. Az osztrákoknál valószínűleg betelt a pohár, miután Daniel Ricciardónak azonnal az év elején ki kellett cserélni a motorját, Daniil Kvyat pedig el sem tudott rajtolni a futam, sőt a hátrányuk a Mercedesszel szemben nem hogy csökkent volna, inkább tetemesen nőtt.

A Renault ügyvezető igazgatója, Cyril Abiteboul nem hagyta ezt szó nélkül és visszaszólt az energiaital-gyárosoknak. A Red Bull állítása szerint csak a Renault-motor okozza hátrányukat és az RB11 nehéz vezethetőségét, de ez Abiteboul szerint nem igaz, a karosszériával is gondok vannak és nem csak az ő erőforrásaikkal, sőt a tervező zseni Adrian Neweyt sem kímélte. Elmondta, Newey nagyszerű mérnök és tervező, de egész pályafutása alatt a motorgyártókat kritizálta és már túl öreg ahhoz,hogy megváltozzon.

Fotó: Telegraph

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr427301569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása