F1 - A SPANYOL SAJTÓ SZERINT ALONSO MEGKAPTA AZ ENGEDÉLYT

Spanyol sajtóértesülések számoltak be Fernando Alonsóhoz közeli forrásokra hivatkozva, hogy a spanyol megkapta az engedélyt a Maláj Nagydíjon való részvételre, ám a hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett meg.

A Marca és az AS számolt be a hírről, miszerint ma Alonso részt vett a Cambridge-i Egyetemi Kórházban az orvosi vizsgálatokon, melyek pozitív eredményekkel szolgáltak. A spanyol McLaren-pilóta a barcelonai teszten, február 22-én balesetezett, melynek következtében agyrázkódást szenvedett, így a kétszeres világbajnok elővigyázatosságból kihagyta a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A spanyol pilóta ma Cambridgeben a lapértesülések szerint az orvosi vizsgálatok után megkapta a versenyzésre az engedélyt Alonsóhoz közeli forrásokra hivatkozva. Az FIA által kijelölt három doktor a McLaren frissen igazolt versenyzőjének a rövid- és a hosszútávú memóriát, továbbá a reflexeit ellenőrizte. Ugyanakkor a hírt sem Alonso, sem a McLaren nem erősítette meg, habár a spanyol pilóta menedzsere már szombaton biztosan tudta, menedzseltje ott lesz Sepangban a jövő hétvégén.

Korábbi hírek szerint Fernando Alonso napokon belül elutazhat Sepangba, ahol a versenyhétvégét megelőzően az FIA orvosai is szemügyre veszik. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) főorvosa, Jean-Charles Piette az érzékelést és a reakcióképességet fogja megfigyelni, míg a pályadoktorok az utolsó vizsgálatokat fogják végrehajtani Alonsón.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr687292471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása