F1 - MANOR F1 TEAM: JULES, VELED VAGYUNK!

A Manor F1 Team nagyon megható nyilatkozatban üzent Jules Bianchinak, akinek köszönhetik azt, hogy visszatérhettek a Forma-1-be a tavalyi monacói pontszerzés révén.

John Booth őszintén és meghatóan nyilatkozott a Marussia/Manor visszatéréséről. Tavaly év végén csődbe ment a Marussia istálló, mely csodával határos módon visszatudott térni a Száguldó Cirkuszba, most a csapatfőnök John Booth mondott köszönetett Jules Bianchinak. Booth elmondta, a fiatal francia pontjai nélkül, melyet Monacóban szerzett, nem lehetne itt a csapat. Bianchi tavaly október elején szenvedett súlyos balesetet a Japán Nagydíjon, melyből azóta sem épült fel. Booth sajnálja, hogy Bianchi nem lehetett velük hétvégén, Melbourneben, hiszen neki köszönhet mindent a csapat. A csapatfőnök kijelentette, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna Julesre. "Én hiszek benne a Manor hisz benne Jules a csapatod veled van!"

Phillip Bianchi, Jules édesapja pedig azt mondta Boothnak fel kell állniuk és küzdeniük kell tovább.


Fotó: Autosport.com, L'Equipe, BBC
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr897284543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása