F1 - A RED BULL PÉNTEKI MOTOROKAT AKAR

A Red Bull bármire képes azért, hogy ledolgozzon valamelyeset a Mercedesszel szembeni hátrányából - az osztrákok új ötlettel álltak elő.

Red Bullnak a Renault-motor miatt idén is hatalmas lemaradása van a Mercedessel szemben. A francia motorgyártó minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy versenyképesebbek legyenek, de azt a kb. 100 lóerős lemaradást a Mercedesszel szemben nem egyszerű behozni. A Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner most újra megszólalt az üggyel kapcsolatban, legújabb felvetése a pénteki motor bevezetése volt, ami nem csak a Renaultnak, hanem a Ferrarinak és a Hondának is nagy segítség lenne. Más részről a csapatoknak nem kéne spórolni a megtett kilométerek számával, hiszen idén csak négy motort használhatnak fel büntetés nélkül. Másfelől a pénteki edzéseken nagyobb lenne az élet a pályán.

Fotó: Formula1.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr97284279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása