FORMULA E - SAM BIRD NYERTE AZ ÓRÁKAT CSÚSZÓ SZABADEDZÉST
Formula E 2014-15 Miami ePrix, szabadedzés

Közvetlen hivatkozás a képhez

A Virgin Racing pilótája, Sam Bird nyerte az órakat csúszó szabadedzést Miamiban.

Több mint három órás csúszással kezdődött meg a Formula E első szabadedzése, ami eredetileg közép-európai idő szerint 13:15-kor startolt volna el. Emiatt a program is változott: a tervezett két edzés helyett mindössze csak egy fél órásat tartottak. Ennek oka az volt, hogy jelenleg Miamiban gyönyörű napsütéses idő van, de az éjszaka folyamán vihar volt a városban és megrongálta a biztonsági kerítést, aminek helyre állítása tartott ilyen hosszú ideig. A leggyorsabb időt Sam Bird, a Virgin volánja mögött autózta, őt Karun Chandhok és Lucas Di Grassi követte. Nick Heidfeld elmérte az egyik féktávott emiatt a bukótérben kötött ki, de szerencséjére nem törte össze autóját, de emiatt csak 6. helyen zárt. Jól teljesített az ex-F1-es Vitantonio Liuzzi is, aki ezen a hétvégén mutatkozott be a Trulli GP-nél és 8.pozícióban zárta az edzést. Az első 10-et Jean-Éric Vergne zárta. Az időmérő 17:10-kor kezdődik.

Végeredmény

screenshot_2015-03-14-16-54-48-1.png

Fotó: Motorsport.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817269505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása