F1 - HÁTFÁJÁS MIATT VESZÉLYBEN VALTTERI BOTTAS VASÁRNAPI INDULÁSA

Valtteri Bottas - Australian F1 Grand Prix: Practice

Valtteri Bottas vasárnapi indulása komoly veszélyben van: a finn pilóta hátproblémákra panaszkodik.

A finn pilóta az időmérőn csak a hatodik helyen tudott végezni, míg a pénteki második edzést is kihagyó Felipe Massa hatalmas bravúrral szerezte meg a harmadik rajtkockát a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra. Bottas hátfájdalmak miatt teljesített a megszokottnál gyengébben.

Azóta a finnt már el kellett vinni az orvosi központba. A csapatmenedzser Claire Williams egyelőre még nem tudja megmondani, hogy részt vehet-e finn pilótájuk a holnapi futamon. Az FIA orvosai jelenleg is vizsgálják a Williams versenyzőjét.

Amennyiben Bottas nem tudna elindulni, akkor a teszt- és tartalékpilóta Susie Wolff lépne színre, ám ehhez előbb a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) speciális engedélyére lenne szükség, miután a 32 esztendős női pilótán ezen a versenyhétvégén nem ült autóba. A brit Susie Wolffnak azonban az autót illetően már van egy hajszálnyi tapasztalata még a barcelonai teszten, ahol ütközött Felipe Nasr Sauberjével.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr147267895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása