F1 - A TORO ROSSÓBÓL GYÁRI RENAULT LESZ?

A Renault és Dr. Helmut Marko között már folynak a tárgyalások a Toro Rosso felvásárlását illetően.

Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta, folyamatosan tárgyalnak a Renaultval, mivel a francia gyártó felvásárolná a faenzai csapatot. A pletykák több éve terjengenek a Renault visszatéréséről az F1-ben, egyrészről jó marketing fogás, más részről nem egy eredménytelen csapatról beszélünk, gondoljunk csak 2005 és 2006-ra, amikor Fernando Alonso világbajnok lett a gyári istállóval. A Toro Rosso jó vétel lenne a franciák számára, hiszen főhadiszállásuk az elmúlt évek során rengeteget fejlődött és teljes mértékben elkülönült a Red Bulltól. Közben pedig a "nagytestvérrel" egyre rosszabb kapcsolatba kerül a Renault, aki a Red Bull motorszállítója. Egyre több pletykát hallani arról, hogy saját erőforrás gyártásába kezdtek vagy az Audival tárgyalnak. Helmut Marko az Audival való tárgyalásokat tagadta.

Fotó: Formula1.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr837269679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása