NAGY FUTAM MÁJUS 1-ÉN BUDAPESTEN!

Idén harmadik alkalommal rendezik meg az előző két évben elsöprő sikert arató Nagy Futamot Budapesten. Különleges vendégek lesznek szép számmal.

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre május 1-én a Nagy Futam. Az idei év Forma-1-es sztárvendégek Kimi Raikkönen és Daniil Kvyat lesz, mindketten a 2012-es Ferrarival, illetve Red Bull-lal fogják szórakoztatni az kilátógatókat. Az esemény központja a Várkert Bazár lesz, ahonnan a versenyzők a Lánchíd utca és a Clark Ádám tér irányába indulnak, kétszer áthajtanak a Lánchídon, majd pedig a Budai Alsó rakparton folytatják a száguldást. A Lánchíd és az Erzsébet híd között kialakított pálya hossza körülbelül 4 kilométer lesz. További résztvevők lesznek még a hazai autósport tehetségei, köztük Michelisz Norbert, Major Benedek és Kiss Pál Tamás is, valamint a Hungaroringen azon a hétvégén kerül megrendezésre a WTCC Magyar Nagydíja is, így a komplett WTCC-s mezőnnyel is találkozhatunk majd. És ez még mindig nem minden: a délelött folyamán légi bemutatott tekinthetünk meg a Magyar Honvédség és Flying Bulls jóvoltából.

Fotó: Nagy Futam

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr127263697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása