FORMULA E - CHARLES PIC ÚJRA A MEZŐNYBEN

Charles Pic a hétvégén visszatér a Formula E-be.

A francia származású Charles Pic két évig volt a Száguldó Cirkusz tagja. 2012-ben a Marussiánál debütált, majd a következő évben a Marussia színeiben állt rajthoz, a tavalyi évben pedig a Lotus fejlesztőpilótája volt, de komolyabb lehetőséget csak az Olasz Nagydíj első szabadedzésén kapott.

Pic tavaly szeptemberben újabb versenylehetőséghez jutott az újonnan indult Formula E révén, ahol a francia számára az Andretti Autosport nyújtott lehetőséget. Pekingben Pic kitett magáért, ugyanis a 8. helyről indulva negyedikként látta meg a kockás zászlót, ezért is volt meglepő, hogy a következő futamon már Matthew Brabham ült a volánnál.

Pic most a China Racingnél lesz beugró pilóta, méghozzá Ho-Pin Tungot fogja helyettesíteni a Miami ePrix-n. A francia mellett több visszatérő is lesz. Loic Duval a Dragon Racingtől kap lehetőséget, s mint kiderült, nem csak az első edzésre, hanem a komplett versenyhétvégére. Az amerikai Scott Speed pedig az Andretti Autosportnál fog autóba ülni.

Fotó: Autosport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr957263777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása