F1 - VETTEL ELNEVEZTE ELSŐ FERRARIJÁT IS

Sebastian Vettel elkeresztelte első Ferrariját.

Sebastian Vettel az elmúlt évekhez hasonlóan elnevezte idei autóját is, az SF15-T-t, amely az Eva nevet kapta. A szimbolikus nevet szerelőivel együtt találta ki a négyszeres világbajnok, hiszen első Ferrarija a világ első nőjének keresztnevét viseli majd. Az információt az ausztrál Ferrari F1 klub alapítójától, Anthony Hvalától tudjuk, aki a tegnapi napon a tavalyihoz hasonlóan találkozott Vettellel, akinek a tavalyi évben azt mondta, a Ferrarihoz kéne igazolnia három évre. A német felismerte az extrém külsővel rendelkező Hvalát, aki idén újra megpróbált jósolni még hozzá azt, hogy három világbajnoki címet fog szerezni a Ferrarival. Vettel természetesen reméli, ezúttal is igaza lesz.

Sebastian Vettel eddigi autóinak nevei:

Évszám Név (angolul) Név (magyarul) Autó kódjele
2008 Julia Julia STR3
2009 Kate / Kate's dirty sister Kate / Kate pajkos nővére RB5
2010 Luscious Liz / Randy Mandy Buja Liz / Kéjvágyó Mandy RB6
2011 Kinky Kylie Szeszélyes Kylie RB7
2012 Abbey Abbey RB8
2013 Hungry Heidi Éhes Heidi RB9
2014 Susie Susie RB10
2015 Eva Eva SF15-T

 

Fotó: Formula1.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr377261193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása