F1 - SAUBER: VAN DER GARDE VESZÉLYES

A Sauber szó szerint veszélyes döntésnek titulálta azt a mai bírósági ülésen, ha Giedo van der Gardét ültetnék az autóba. Eredmény szerdán fog születni.

A mai napon kezdte el tárgyalni az ausztrál legfelsőbb bíróság Giedo van der Garde és a Sauber ügyét. Mint ahogyan tudni lehet, a holland azért perelte be korábbi csapatát, mert megszegték tavalyi évben kötött szerződésüket, és idén van der Gardenak nem adtak versenyzői ülést, helyette Felipe Nasr és Marcus Ericsson kapott lehetőséget a svájciaktól. Az ügyet gyorsított eljárásban tárgyalják meg, szükség is van rá, hiszen négy nap múlva már megkezdődnek a szabadedzések. A Sauber csapat a tárgyaláson kifejtette érveit, hogy miért nem lenne ésszerű van der Gardet autóba ültetni. Az érvek között szerepelt, hogy nem rendelkezik tapasztalattal a C34-esről és mind önmagára, mind másokra veszélyt jelentene. A bíróság a végleges döntést szerda délelőttre ígéri.

Fotó: Autosport.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr107255645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása