F1 - HAMILTON VALÓSZÍNŰLEG MARAD A MERCEDESNÉL

Lewis Hamilton - F1 Testing In Barcelona - Day Three

Lewis Hamilton nem tervez csapatot váltani, és hamarosan aláírja az újabb kontraktusát a Mercedesszel, amely vélhetően a kétszeres világbajnok utolsó szerződése lesz a Forma-1-ben.

Mint kiderült, a Mercedes idén is messze a legerősebb a mezőnyben, és valószínűleg ez jövőre is így lesz, ennek következtében nincs olyan tényező, amely megakadályozhatná a címvédő Lewis Hamiltont, hogy hosszabbítson jelenlegi alakulatával. A brit pilóta jelenlegi szerződése 2015 végén lejár, de már hosszú ideje folynak a tárgyalások a hosszabbítást illetően. Korábbi bulvárspekulációk szerint az angol heti 1 millió fontot kér, de ezt a Mercedes abszurd feltételezésnek nevezte.

„Remélhetőleg lassan nyélbe ütjük az üzletet az új szerződésemet illetően. De pontosan nem tudom, hogy hol tartunk. Nincs miért sietnünk, de már nagyon közel a végső megegyezés.” - nyilatkozta Hamilton.

Mindemelett Hamilton tagadta azon hírek pletykákat, miszerint heti 1 millió fontot kérne a Mercedestől. „Ez hülyeség. Egyszerűen nem igaz, amit írnak.”

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr197251061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása