WTCC - ZENGŐ MOTORSPORT: EZÉRT SZAKADT LE A KERÉK...

 Ezért szakadt le a kerék......illetve, hogy miért, azt pont nem tudjuk meg soha, minden más elég világosan látszik. Nem volt ami fizikailag marasztalja a kereket, az meg feladta a funkcióját.

Íme a fotók, amin a kérdéses kerék, illetve itt már csak a féktárcsa látható. Ha nincs meghúzva az öt csavar, ami a kereket tartja, az már a felvezető körön érződik, vibrál, erősen "jelez" kisebb sebességnél is. És az első merészebb kanyarnál repül is, ahogy kell.

Esetünkben mind az öt tőcsavar hiányzik, amit nem lehet, nem becsavarni, azok ugyanis részei ennek az alkatrésznek.

A fényképeken láthatjátok az eredeti állapotot - a szerelt kereket a tőcsavarokkal.

 

A alábbi kép közvetlen azután készült, hogy a fiúk eltávolították a kerék maradványait, A törés, mert valami csak volt, a rögzítési pontnál lehetett, ezért szakadhatott le a kerék, és ezért gyanakszunk anyaghibára.

 

Igen, sajnos műszaki sport, talán most fáj a legkevésbé. Sajnálom, hogy lassan jön az infó, de továbbra sincs net a pályán, probléma annál több, de lassan utolérjük magunkat.

Forrás: Zengő Motorsport

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr277249799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása