F1 - A GPDA IS FIGYELI ALONSO BALESETÉNEK FEJLEMÉNYEIT

A Forma-1-es pilóták érdekvédelmi szervezete (GPDA) is "nyomoz" Alonso két héttel ezelőtti tesztbalesetének ügyében. A csoport kapcsolatban áll az FIA-val és a Mclarennel is.

Alexander Wurz, korábbi Forma-1-es pilóta (jelenleg a GPDA elnöke) elektronikus levélben tudatta a versenyzőkkel, hogy ne aggódjanak, nyomon követik a kétszeres spanyol világbajnok balesetének kivizsgálását, és adott esetben, ha kell, ki fognak állni a biztonsági újítások mellett. Az osztrák sportember a legtöbb szakértővel egyetért abban, hogy Alonsót valószínűleg nem érte áramütés, ám lehet, hogy mégis javítani kell majd a biztonságon ilyen szempontból. 

"Email-eket küldtünk a pilótáknak, hogy ne folyjanak bele mindenféle találgatásokba. A GPDA kapcsolatban áll a Nemzetközi Automobil Szövetséggel és a Mclarennel, folyamatosan figyeljük a fejleményeket, és persze minél hamarabbi felépülést kívánunk Fernandónak!" - nyilatkozta Wurz a Motorsport.com-nak.

Fotó: Motorsport.com

Fábián Patrik

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr347248197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása