F1 - VAN DER GARDE BEPERELI A SAUBERT

A Sauber volt tesztpilótája, a holland Giedo van der Garde be akarja perelni a svájci gárdát szerződésszegés miatt.

Giedo van der Garde állítása szerint érvényes szerződéssel rendelkezik a Sauber Forma-1-es csapatával, de idén még sem kapott versenyzői állást, ezért kész bíróság elé vinni az ügyet és így kiharcolni magának Forma-1-es ülést. A svájci gárda teljesen új felállással vág neki az idei szezonnak, Marcus Ericssonnal és az újonc Felipe Nasrrel. A holland tavalyi évben a tesztpilótai állást töltötte be. Tavalyi esztendőben aláírt szerződésében saját bevallása szerint az áll, hogy 2015-ös szezonra a csapat versenyzői ülést biztosít neki. Ausztráliában, Victosia államban a legfelsőbb bírósághoz fordult, ahol hétfőn gyorsított eljárásban kezdik tárgyalni az ügyet.

Fotó: Zimbio,com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr187244105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása