F1 - TELJESÍTETTE A TÖRÉSTESZTET A MANOR

Átment a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) töréstesztjén a Marussia hamvaiból feltámadó Manor ideiglenes autója, ami azt jelenti, hogy a sereghajtó Melbourne felé veheti holnap az irányt.

Annak ellenére, hogy Greawe Lowdon már a hét elején beharangozta, hogy a Manor F1 Team ott lesz Melbourneben, azonban, ha a törésteszt negatív eredményekkel szolgált volna, akkor nem ez történt volna. Viszont a mai nap folyamán pozitív hírek érkeztek a kiscsapat részéről.  „A mai nap nagy híre tőlünk az, hogy átmentünk az FIA töréstesztjén. Szép volt, csapat! Ennyi – mindannyian készen állunk Melbourne-re!” - írta ki a Manor hivatalos Twitter-oldalára.

Az Autosport annak is utána járt, hogy mit takar az "ideiglenes autó", amivel a Manor megkezdi a szezont.  „Ez a 2014-es autónk, amely döntő többségében a tavalyi elemekből épül fel, de tartalmaz néhány igazán okos mérnöki megoldást is, annak érdekében, hogy megfeleljen az idei reguláknak. Más az orrkúp, és a karosszériát is módosítottuk plusz biztonsági panelek beépítésével” - nyilatkozta a sportigazgató Lowdon.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr777244111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása