F1 - A HÉTVÉGÉN ELDŐL A NÉMET NAGYDÍJ SORSA

A hétvégén eldől, hogy lesz-e idén verseny Németországban, vagy sem.

Az Ausztrál Nagydíj hétvégéje során végre eldől, hogy lesz-e Német Nagydíj, amelyet 1960 óta megszakítás nélkül rendeznek meg, így hatalmas veszteség lenne a Száguldó Cirkusznak, ha egy ilyen nagy jelentőséggel bíró nagydíj maradna el.  Ebben az esetben a címvédő istálló Mercedes, Sebastian Vettel, Nico Rosberg és Nico Hülkenberg is hazai nagydíj nélkül maradna. Az elmúlt évek során a Hockenheimring és a Nürburgring rendezte felváltva a futamokat. A Nürburgring nehéz anyagi helyzetben van már több éve, ezért merült fel az idén, hogy nem biztos, hogy meg tudják rendezni a német versenyt. Logikusan a Hockenheimringen rendezték volna meg helyette, de nem módosítottak a szerződésen, így ez nem lehetséges. A Nürburgring nem adja föl és mindent megtesz a futam megrendezésének érdekében. Bernie Ecclestonenak ajánlatot tettek, hogy ő lehetne a szervező, így a bevételt is ő kapná, de egyenlőre úgy néz ki a Forma-1 Mindenható Ura nem vevő az ötletre. Hivatalos információkat a jövő hétre ígérnek.

Fotó: F1 Fanatic

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr247244483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása