F1 - A PIRELLI BEJELENTETTE A GUMIKEVERÉKEKET AZ ELSŐ FUTAMOKRA

A Pirelli bejelentette, hogy mely gumikeverékeket fogja elszállítani az első néhány versenyre.

A Forma-1 hivatalos gumiszállítója bejelentette, hogy mely gumikeverékeket fogja elvinni az első négy versenyre, az Ausztrál, a Maláj, a Kínai és a Bahreini Nagydíjra. A gumiválasztás nemigen változott a tavalyi évhez képest, leszámítva a maláj versenyt, ahol ezúttal a közepes és a kemény keverékű PZero lesz jelen. A további versenyek gumiválasztásairól a későbbiekben lesz bejelentés.

A szabályzat kimondja, hogy a versenytáv folyamán mindkét keveréket fel kell használni, kivéve, ha a futam folyamán felkerül az esős gumi is felkerül az autóra. Amennyiben a versenyt megszakítják és nem indítják újra, egy versenyző pedig nem használta mind a kettő keveréket, akkor az illetőt 30 másodperces büntetéssel fogják sújtani.

A Pirelli keverékei az első négy versenyen:

Ausztrál Nagydíj március 15. lágy közepes
Maláj Nagydíj március 29. közepes kemény
Kínai Nagydíj április 12. lágy közepes
Bahreini Nagydíj április 19. lágy közepes


Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr467241547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása