F1 - A MANOR BEJELENTETTE EGYIK PILÓTÁJÁT!

A Manor gőzerővel dolgozik az autó fejlesztésén, hogy készen legyenek az idénynyitó Forma-1-es Ausztrál Nagydíjra. Meg is nevezték egyik pilótájukat, aki a Caterham színeiben a tavalyi szezonzárón beugró Will Stevens lett.

A Marussia jogutódja, a Manor F1 Team bejelentette egyik pilótáját, aki Will Stevens lesz. Stevens korábban a Marussia tartalékpilótája volt, a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon pedig beugróként debütálhatott a Caterham színeiben. A közeljövőben a gárda megerősíti a brit versenyző csapattársát is.

Továbbá a csapat arról is beszámolt, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem a 3-4. versenyen, hanem már a szezonnyitón ott lenne a rajtrácson. Március 6-án indul a szállítmány Melbourne-be, ennek értelmében addig el kell készülnie az autónak, amiért az istálló hét minden napján 24 órában dolgozik a versenygépen Donningtonban. 

Fotó: James Allenon

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr997219531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása