F1 - A MAI HÍRCSOKOR FERNANDO ALONSÓRÓL

A nap legfontosabb hírei Fernando Alonsót illetően.

ALONSO BALESETÉT KÖVETŐEN A MCLAREN CSAK A SPANYOL NYÖSZÖRGÉSÉT HALLOTTA A RÁDIÓBAN

A McLaren szinte rögtön sejtette, hogy nagyobb a baj, hiszen Fernando Alonso balesetét követően nem tudott egyértelmű életjeleket közölni a csapatrádión. Olasz lapértesülések állítják, hogy először a rádión csak furcsa nyögések voltak hallhatóak, de utána már az sem. Akkor valószínűleg elájult, sőt a sajtó szerint még a kórházba szállítás folyamán is eszméletét vesztette legalább két alkalommal.

BRIATORE: ALONSO NEM EMLÉKSZIK A BALESETRE

Alonso korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore konkrétan megismételte a McLaren által tegnap közzétetteket. Az olasz állítása szerint Alonso teljesen normális, csak nagyon balszerencsés balesetnek lett áldozata, melynek okáról téves spekulációk érkeztek csupán. 

„Csak egy baleset volt. A telemetriából, amit látunk, úgy tűnik, megpróbálta az autót a pályán tartani. Ez a pályafutása második komoly balesete, az első 2003-ban volt, amikor nagy becsapódás érte Sao Paolóban. „A fontos az, hogy minden kórházi teszt negatív eredménnyel zárult. Nem emlékszik a balesetre, de ez normális. Azt hiszem, holnap kiengedik. Nem értem ezeket a találgatásokat, ez egy normál baleset volt. Sajnos az ilyen dolgok megtörténnek, még egy olyan versenyzővel is, mint Fernando. A G-erők hatalmasak. Máskor sokkal látványosabb balesetet szenvedsz, és nem történik semmi." - nyilatkozta Briatore.

 

ÍME EGY ANIMÁCIÓ ALONSO BALESETÉRŐL

A McLaren által kiadott közlemény alapján a YouTube-ra feltöltöttek egy animációt arról, hogy miképpen történhetett a spanyol szerencsétlen ütközése.


ALONSO MÉG BENN MARAD A KÓRHÁZBAN

Luis Garcia Abad, Alonso menedzsere megerősítette, hogy a spanyol pilóta addig marad a kórházban, amíg fel nem épül, ez jelentsen egy vagy több éjszakát, jelenleg a kétszeres világbajnok egészségénél nincs fontosabb.

Spanyol források egy éjszakáról számoltak be, továbbá arról, hogy holnap Alonso elhagyja a kórházat.

 

AZ FIA MINDENT LÁTHATOTT ALONSO BALESETÉBŐL

A Twitterre került ki egy kép, mely arról ad tanúbizonyságot, hogy a Nemzeti Automobil Szövetség (FIA) láthatta azt, ami a 3-as kanyarban történt Alonsóval, mivel abban a kanyarban három kamera figyeli és rögzíti az ottani eseményeket. 

 

Fotó: Formula1.com, GrandPrix247, Fox Sports, Autosport, F1 Fanatic

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr717212957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása