F1 - A MANOR KÉSZEN ÁLL A TÖRÉSTESZTRE

A Manor bejelentkezett a Nemzetközi Automobil Szövetségnél a töréstesztre!

A hírek szerint március elejére jelentkezett be a csapat az FIA-nál a töréstesztre, ami azt jelenti, hogy autójuk megfelel a 2015-ös szabályoknak. Az idei évtől kezdve Manor néven versenyző csapatnál ez azt jelenti, hogy a vártnál hamarabb, Ausztráliában már a rajtrácson lehetnek. Több csapat is töréstesztre készül még, például az energiaital-gyárosok mindkét alakulata, a Toro Rosso és a Red Bull is a második töréstesztre készül. Míg a Force India nemrégiben teljesítette első töréstesztjét, ami azt jelenti, hogy Ausztráliában biztos ott lesznek, bár Barcelonába még a tavalyi autójukkal gurulnak a pályára a héten.

Fotó: Crash.net

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787189981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása