F1, WEC - HOL FOLYTATJA ADRIAN SUTIL?

Továbbra is bizonytalan, hol versenyez idén a Sauber és a Force India korábbi F1-es versenyzője, miután a svájci istálló, fittyet hányva 2015-re is érvényes szerződésére, leigazolta a helyére Felipe Nasrt és Marcus Ericssont. Egyes találgatások szerint a német lehet a Manor egyik pilótája, már ha megmenekül a csapat, de az is lehet, hogy Sutil a WEC felé kacsintgat. Az üggyel kapcsolatban a menedzser is megszólalt.

 "Jelenleg még nem tudom megmondani, hol folytatom a pályafutásomat." - mondta Sutil a svájci Blick-nek. A lap azt állítja, ha a Manor valóban visszatér a Forma-1-be, Sutil lehet az egyik versenyzőjük, akinek rutinjára mindenképp nagy szükség lenne a régi-új csapatnál. Más pletykák szerint a versenyző és menedzsere kapcsolatban állnak a jövőre debütáló Haas F1 Teammel is, így adott esetben kihagyna egy szezont, majd 2016-ban az amerikai csapattal térne vissza a királykategóriába.

Egyesek szerint azonban Adrian Sutil a Hosszútávú VB (WEC) felé veheti az irányt, és adott esetben egy LMP1-es alakulatnál, a Nissannál találna helyet magának. A japánok nagy hagyományokkal rendelkeznek az Endurance versenyzésben, és idén térnek vissza az elit kategóriába, rögtön három autóval, ami azt jelenti, hogy összesen kilenc versenyzőnek adnak lehetőséget, és még mindig van két szabad hely. Mindenesetre ezek csak spekulációk, a versenyző menedzsere, Manfred Zimmermann cáfolja, hogy kapcsolatban állnak a Nissannál, ám megemlíti, hogy a WEC egy elképzelhető opció lehet a jövőben Sutil számára.

Fotó: F1 Fanatic, Motorsport.com

Fábián Patrik

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr267187063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása