F1 - A FORCE INDIA HÁROM PILÓTÁVAL VEHET RÉSZT A TESZTEN

Könnyen megeshet, hogy a barcelonai teszten három pilóta is vezetni fogja a Force Indiánál a csapat tavalyi autóját.

A Force India kihagyta az első előszezoni tesztet Jerezben, de Barcelonában már ott lesznek, igaz csak a tavalyi autójukkal. A csapat egyelőre nem közölte pilótabeosztását a tesztnapokra. Akár az is előfordulhat, hogy három pilóta is vezetheti a VJM07-et, a csapat két pilótája Nico Hülkenberg és Sergio Perez, továbbá a Mercedes tartalékpilótája, Pascal Wehrlein. A pletykák szerint, ha Wehrlein autóba ülhet Barcelonába, akkor a Mercedes, mint a csapat motorbeszállítója elengedi a Force India tartozásának egy részét, viszont  hivatalos megerősítés még nincs Wehrlein tesztlehetőségét illetően.

Fotó: Force India

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr77181381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása