F1 - BŐVÜLT A RED BULL UTÁNPÓTLÁSCSAPATA

A Red Bull tehetség gondozó programjának két újabb pilótának ad lehetőséget, hogy bizonyítsák tehetségüket.

Az egyik új pilóta Dean Stoneman a GP3 tavalyi második helyezettje. Stoneman a WSR 3.5-be fog versenyezni idén a DAMS csapat színeiben. Csapattársa a McLaren utánpótlás egyik tagja Nyck de Vries lesz. Stoneman karrierje nem volt zökkenőmentes. Miután 2010-ben megnyerte a Formula-2-es bajnokságot, hererákot diagnosztizáltak nála. Ezért két év kihagyásra kényszerült. 2013-ban a brit Porsche Carrera kupában kezdte újra karrierjét, tavaly pedig a GP3-ban versenyzett. A másik pilóta a még csak 16 éves gokartos Callum Illot, aki idén a Forma-3-ban fog versenyezni, ahol még tavaly Max Verstappen versenyzett. A Red Bull programjának harmadik tagja Pierre Gasly maradt.

Fotó: Motorsport.com
Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57165755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása