MotoGP: Elmarad a Brit Nagydíj?

Hol rendezik meg a MotoGP 2015-ös brit futamát?! Erre a kérdésre egyenlöre senki sem tudja a választ.

A Brit Nagydíj a szezon egyik legfontosabb helyszíne, ezért nagy veszteség lenne a sorozat részére, ha idén nem rendeznének. A Brit Nagydíjat az idei évtől kezdve a Circuit of Wales pályán rendeznék meg, de ez lehetetlennek bizonyult, mivel még a pálya építése sem kezdődött meg. Ezért szerződést kötöttek a legendás Donington Park-i pályával, mára viszont, az is kiderült, hogy a MotoGP mezőnye ide sem látogat majd el. Így nem lehet tudni, hogy a 2015-ös Brit Nagydíjat hol is rendezik meg. A legnagyobb esélyes Silverstone.

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr617162621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása