F1 - Végleg szakított Hamilton és Scherzinger?

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger útjai ismét kettéváltak, de most úgy néz ki, hogy végleg, miután nem tudtak megegyezni a folytatást illetően.

Ennek oka az volt, hogy a 36 éves popsztár házasságot és gyereket szeretett volna, de Hamilton a versenyzésre szeretne összpontosítani. Egy forrást idézett a The Sun, amely megírta, hogy "ezúttal tényleg vége van". Állítólag Lewis Hamilton nem akarta elvenni Nicole Scherzingert, aki emiatt "nagyon mérges" lett.

A karácsonyi ünnepek környékén folyamatos voltak viták, ráadásul a család is erőltette a házasság kérdéskörét. A pár hét évig volt együtt több kisebb-nagyobb megszakítással, ám most a jelentések azt támasztják alá, hogy végleg vége a kapcsolatuknak.

Fotó: Telegraph

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr167141137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása