F1 - Megmenekülhet a Marussia?

Brit értesülések szerint a Marussia csődbiztosa ma fogja bejelenteni, hogy a csapat kikerül a csődeljárás alól, mivel támogatók érkeztek a Marussiához.

Szinte már biztosnak tűnt a csapat veszte, melynek tárgyai már egy árverésen is túl vannak, ám lehet, hogy csoda történik. A Telegraph F1-es sajtósa, Daniel Johnson megírta a Twitteren, hogy ma jelenthetik be azt, hogy a Marussia (Manor) kikerül a csődeljárás alól február 19-én, miután befektetők jelentek meg Banburryben.

Azonban, ha véget ér a csődeljárás, a brit-orosz gárda akkor sem lesz túl könnyű helyzetben, mivel számos alkalmazott távozott, az autófejlesztés terén sem állhatnak túl jól, ráadásul téli tesztelés nélkül vágnának neki a szezonnak, még motort is kéne szerezniük, amit az előző évhez hasonlóan vélhetően a Ferraritól fognak.

Talán a pilótakérdés az, ami a legkönnyebben megoldható, hiszen Max Chilton bármikor készen áll a visszatérésre, ráadásul az idei évre több versenyző hoppon maradt.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr767141027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása