F1 - Bemutatták az új Saubert is!

A svájci gárda is lerántotta a leplet az idei autójukról,a C34-ről.

 

 

 

 

 

Peter Sauber csapata idén nagy változásokon megy keresztül. Ami rájuk is fér, hiszen történelmük során legrosszabb évüket zárták 2014-ben. A szezonnak teljesen új pilótapárossal vágnak neki, melyet az újonc Felipe Nasr és a csődbe ment Caterhamtől érkező Marcus Ericsson alkot. A tesztpilóta pedig Raffaele Marciello lesz. A C34 teljesen új színben pompázik, az eddigi komor szürkét kék-sárga színkombináció váltotta le. A legszembetűnőbb változás  az orr részénél látható. A tavalyi esztétikátlan orrot egy nagyobb, alacsonyabban elhelyezkedő váltotta föl. Valamint a mérnökök változtattak még az oldalszekrény kialakításán, a hűtőrendszeren és az autó hátsó részén, ezzel elősegítve az aerodinamika hatékonyságát. Viszont talán némi aggodalomra adhat okot, hogy az autón alig található szponzori felirat. Ez is jelzi, hogy anyagilag nincs minden rendben a Sauber háza táján. A csapat közleményéből az is kiderült,hogy Jerezben nem teljes egészében a C34 fog pályára gurulni, sok alkatrész ekkor még a tavalyi autóból lesz, ezeket később fogják kicserélni.

A képek a Sauber C34-ről:

A Sauber 2015-ös pilótafelállása:

 

Fotó: Sauber F1 Team                                                                  

                                                                                                                                                              Csáti Anna 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr587125459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása